2011. május 29., vasárnap

Légy 1-2. Sorozat 4DVD Együtt Szinkronos ÚJ! - Jelenlegi ára: 3 199 Ft

Tartalom: eredeti dvd filmek bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A két film 4 DVD-n együtt most csak 3, 199 Ft!
A Légy :
Seth Brundle kutató meginvitálja laboratóriumába az egyik tudományos folyóirat riporternőjét, Veronica Quaife-t, hogy forradalmian új találmányát bemutatva elkápráztassa a nőt és a szakmát.
Brundle a korábbi tudományos elméletek szerint megépíthetetlen teleport megvalósításán dolgozik, vagyis az anyagátvitel egy új módszerén. A tudósnak eddig még csak élettelen tárgyakat sikerült egyik kísérleti kabinból a másikba teleportálni - az élőlényekkel végzett kísérletek mind kudarccal végződtek. De Brundle úrrá lesz a problémán és elérkezik a nap, amikor ő maga lép a kabinba, hogy bebizonyítsa: nagyszerű találmánya működőképes és biztonságos.
A kísérlet azonban ezúttal is balul sül el. A teleportálás indításakor ugyanis nem volt egyedül a kabinban. A számítógép lebontotta Brundle és a fülkébe berepülő légy genetikai térképét, a célkabinban pedig már a két élőlény egyesített DNS-e alapján építette fel az új lényt. Brundle eleinte nem vesz észre semmi különöset. De aztán felülkerekednek benne a légy öszönei, képességei és fokozatosan a teste is átalakul…
EXTRÁK:
1. LEMEZ:
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
2. LEMEZ:
Werkfilm (így készült) (kb. 133 p. )
Kimaradt jelenetek
Alternatív befejezés
Előzetes
Szöveges információ
Kisfilm
Képgaléria
A Légy 2. :
A teleportot kifejlesztő, Seth Brundle léggyé változása előtt még egy szerelmes éjszakát töltött Veronicával, a riporternővel. Génjei tehát nem pusztultak el - halála után született fiának hagyta örökségül...
A fiú, Martin a születés után azonnal megfigyelés alá kerül - egy laboratóriumában végeznek vele titkos kísérleteket, abban bízva, hogy új szuperemberek hadseregét tenyészthetik ki segítségével. Martin génjeinek köszönhetően hihetetlen gyorsan növekszik - öt éves korára eléri egy felnőtt férfi méreteit, szellemi képességeit tekintve pedig zseninek számít.
Napjait ő is kutatómunkával tölti: apja teleportációs kísérleteit folytatja és próbálja tökéletesíteni. Hamarosan azonban rajta is kezdenek eluralkodni a légy-gének és megindul az átváltozás. Martin kétségbeesetten próbálja megtalálni az ellenszert és bosszút áll mindazokon, akik eltitkolták előle múltját és sorsát.
EXTRÁK:
1. LEMEZ:
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
Alternatív befejezés
Kimaradt jelenetek
Előzetes
2. LEMEZ:
Werkfilm (így készült) (kb. 48 p. )
Egyéb - Produkciós napló
Kisfilm - A légy 2. zenéjéről
Werkfilm (így készült) - rövid werkfilm
Sztoribord
Előzetes
Szöveges információ
Képgaléria



Jelenlegi ára: 3 199 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 14:48
. Légy 1-2. Sorozat 4DVD Együtt Szinkronos ÚJ! - Jelenlegi ára: 3 199 Ft

Fontos