2011. július 31., vasárnap

Hale, Gill: A feng shui nagykönyve - Jelenlegi ára: 6 555 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A feng shui nagykönyve : az egészség és a jó közérzet ismereteinek tárházaA könyv listaára: 7991 Ft. Leírás:
A minket nap mint nap körülvevő környezet harmonikus elrendezése által jobbá tehetjük saját életünket is, helyreáll fizikai egészségünk, megnyugszik és töltődik a lelkünk, felfrissül az elménk - ezt az elméletet tanítja és ülteti át a gyakorlatba a kínai térrendezés művészete. A kötet abban segít, hogy - elsajátítva a feng shuival kapcsolatos alapokat - mi magunk is átformálhassuk ilyenformán lakó- és munkahelyünket. A legfontosabb elvek áttekintése után tanulmányozhatjuk a feng shui szerint ideális otthont, kertet és irodát, kitérve annak kialakítására és részleteire. A kötet második felében olvashatunk a természetes gyógyítás legismertebb módszereiről, az érintéssel való orvoslásról, továbbá megismerkedhetünk négy belső harmóniához vezető úttal: az ún. Alexander-technikával, a taj csivel, a jógával és a meditációval. A színes képekkel illusztrált kötetet irodalomjegyzék, fogalomtár és tárgymutató zárja. ISBN: 978-963-09-5892-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 555 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 10:10
. Hale, Gill: A feng shui nagykönyve - Jelenlegi ára: 6 555 Ft

Fontos