2011. július 27., szerda

WowWee FlyTech Bladestar 3in1 RC repülő, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt! Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játékok működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát!  A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy WowWee Flytech 3in1 Bladestar RC repülő. Összerakása nagyon egyszerű. Földről indítva felemelkedik a levegőbe. Egy forradalmian új beltéri repülő szerkezet. A szenzor alapú navigáció képessé teszi, hogy úgy suhanjon a levegőben, hogy közben kerülje a plafonnal és az akadályokkal való ütközést vagy egyszerűen a kezeddel terelheted! Könnyen irányítható. Három csatornás távirányítóval. A távirányító egyben a töltő is! Praktikus bőröndben, így bárhová magaddal viheted! Ne hagyd ki, tényleg nagyon szuper, gyermekednek vagy akár Neked is, biztosan tetszeni fog!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, hetek, hónapok után reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 21:42
. WowWee FlyTech Bladestar 3in1 RC repülő, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos