2011. július 30., szombat

Vansteenwegen, Alfons: Pedig szeretjük egymást.. - Jelenlegi ára: 2 215 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pedig szeretjük egymást... A könyv listaára: 2700 Ft. Leírás:
A flamand szerző- és házaspár keresztény szempontból kényes kérdéssel foglalkozik könyvében. A házasságtörés különösen azért érzékeny területe a családi életről szóló vallási tanításoknak, mert az olvasó, elsősorban a hívő olvasó elbizonytalanodhat a kérdés felől a pszichológia újabb eredményei fényében. Alfons Vansteenwegen és Maureen Luyens nemzetközileg elismert családterapeuták, mind természettudományos, mind teológiai oldalról felvértezve, számos példával illusztrálva mutatják be a félrelépés jellemző fázisait és tanácsot adnak, hogyan lehet feldolgozni és elviselhetőbbé tenni, ami ilyenkor lejátszódik, mit érdemes ott és akkor megtenni vagy éppen elkerülni. Sajnos napjainkban világméretűvé vált a sok kapcsolatot alapjaiban megrengető és sokszor szakítással végződő jelenség. A téma bulváros felütése Bill Clinton amerikai elnök és felesége, Hillary hálószobatitka a Lewinsky-üggyel kapcsolatban. Ettől kezdve azonban a szerzők komolyan végigveszik a hűtlenséggel kapcsolatos legfontosabb problémákat. A harmadikkal folytatott viszony hét fázisa a következő: 1. kapcsolat létesítése, 2. gyanakvás és tagadás, 3. lelepleződés, érzelmi kitörések és hirtelen elhatározások, 4. döntés, 5. zsákutca, 6. a viszony befejezése és 7. a feldolgozás. A szövegen belül kerettel elkülönített esetleírások szemléltetik az egyes szakaszokra jellemző helyzeteket és történéseket, melyeket a fejezetek során Alfons és Maureen egymással folytatott párbeszéd formájában ismét és ismét elemeznek (Megvitatás). A megtörtént pregnáns esetek jó alkalmat kínálnak annak megvilágítására, mit kell elkerülni, mikor érdemes a válás, illetve - a történtek ellenére is - az együtt maradás mellett dönteni. A családi problémákkal küzdő pároknak és szakembereknek egyaránt ajánlható kötetet a felhasznált irodalom jegyzéke egészíti ki. ISBN: 978-963-9718-37-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 215 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 00:55
. Vansteenwegen, Alfons: Pedig szeretjük egymást.. - Jelenlegi ára: 2 215 Ft

Fontos